Detalii Returnare

In cazul in care nu sunteti multumit de produsul achizitionat il puteti returna in termen de 14 zile, in conformitate cu prevederile OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 14 zile calendaristice conform OUG 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Prin însăşi natura lor, anumite produse nu pot fi returnate comerciantului. Aceste produse sunt costumele de baie, lenjeria intima si sosetele.

Clientul poate schimba produsul cu un produs mai scump decat cel returnat, dar trebuie sa achite diferenta de pret. Clientul poate schimba produsul si cu un produs cu acelasi pret.

 

Pentru returnarea unui produs toate taxele de transport sunt suportate de client, sunt in valoare de 19 lei si vor fi facturate clientului de catre Genesis Fashion SRL.
Pentru schimbul unui produs cu alt produs toate taxele de transport sunt suportate de client , sunt in valoare de 25 lei si vor fi facturate 
 clientului de catre Genesis Fashion SRL.

 

Recomandam ca produsele sa se returneze avand etichetele originale și ambalajul original nedeteriorat. Vă rugăm ca la returnarea produselor să protejați ambalajul și produsele returnate cu o folie de hârtie suplimentară sau cu o folie de plastic.

Clientul este direct răspunzător pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizării lui într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile funcționării produselor.Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, nepuratate fără pete sau rupturi.

În cazul în care constatăm că produsul are o valoare diminuată putem decide să returnăm parțial valoarea produselor.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar intr-un cont deschis in LEI .

In momentul in care se proceseaza returul veti primi un mail de confirmare in acest sens !

 

In cazul in care doriti sa schimbati produsul achizitionat cu un alt produs din diferite motive: nu este marimea potrivita, nu va place culoarea, nu va place modelul tot ce aveti de facut este sa faceti o solicitare la adresa contact@mers.ro sau la nr de telefon 004 0364 144 176