Despre Mers.ro

Cine suntem

2011:Debut

      Povestea noastră începe în 2011 când un magazin de îmbrăcăminte și încălțăminte se transformă în depozit, devenind distribuitor de produse de marcă. Am decis să ne mărim echipa și să diversificăm gama de produse pe care le punem la dispoziție, continuând să ne dezvoltăm.

2012: Devenim reprezentantul Trespass în România

     În 2012 am devenit reprezentantul Trespass în Romania. Această colaborare ne-a dat impulsul necesar să creștem și mai multe: am mărit din nou gama de produse și servicii oferite, am implementat structuri noi și am îmbunătățit metodele noastre de management. Pe lângă asta, am mărit capacitatea de depozitare și am dezvoltat metodele de livrare încercând să acoperim în cel mai scurt timp toate localitățile din România.

2014: Lansare site B2B - brandsdirect.ro

   În 2014 am intrat în mediul on-line cu site-ul brandsdirect.ro , site destinat distribuției și vânzătorilor clasici și online, prin sistemul dropshipping.

2017-2018: Lansare Mers.ro 

    În 2017 am lansat Mers.ro, din dorința de a vă pune la dispoziție cele mai bune produse și servicii din industrie. Scopul nostru ca tu și cei dragi ție să puteți să vă achiziționați produsele preferate la cele mai bune prețuri, indiferent de opțiunile de stil și de bugetul de cumpărături. Te asigurăm că aici vei găsi exact ce ai nevoie.

    Mers.ro este un concept pornit din pasiune și din dorința de a oferi servicii și produse de calitate pentru segmentul sport-fashion și outdoor și de a sprijini creșterea și dezvoltarea unei culturi și a unui mod de viață sănătos

  Ce ne recomandă

     Suntem concentrați spre a livra excelență. Pe Mers.ro vei găsi cele mai variate si interesante produse, cele mai profesionale servicii, produse de înaltă calitate, precum și consultanță în alegerea și folosirea lor. Cu o experiență de peste 8 ani în vânzări, ne folosim de toate cunoștințele dobândite de-a lungul timpului pentru a oferi o experiență de cumpărare cât mai profesională. Toate produsele noastre sunt ambalate și livrate cu onestitate, profesionalism, calitate și respect.

     Suntem orientați în totalitate către client și ne străduim să împlinim toate așteptările partenerilor noștri. Ne place să credem că suntem mai mult decât un alt business în industria vânzărilor online – dorim să devenim sursa preferată de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii sport & outdoor.

Viziunea noastră

   Suntem ghidați în activitatea noastră de nevoia unei ținute complete, de capriciile schimbătoare ale modei, urmărind tendințele actuale și spiritul practic al clienților noștri. Mizăm pe aspect, o imagine impecabilă obținută fără mult efort, dar și pe funcționalitate și confort maxim pentru produsele dedicate activităților sportive.

Știm că imaginea este la fel de importantă ca și funcționalitatea unei ținute, chiar și când vine vorba de sport, tocmai de aceea pe Mers.ro vei găsi lucruri care nu sunt doar confortabile ci și care îți vor sta și bine.

     Credem cu tărie că produsele originale și de calitate trebuie să fie accesibile și de aceea pe Mers.ro încercam să oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru brandurile pe care le comercializăm. Garantăm originalitatea și calitatea produselor comercializate.

Ne adaptăm în permanență pieței și schimbărilor, investim în oameni, servicii, dar și în parteneriatele cu persoane și companii competente din dorința de a deveni prima opțiune a clienților noștri în materie de cumpărături online.

Produsele noastre

   Ne dorim ca tu să te bucuri întotdeaua de cele mai bune produse, tocmai de aceea ne mândrim cu faptul că toate brandurile de pe site-ul nostru au fost atent selecționate și au trecut testele noastre de exigență, satisfăcând nevoile celor mai pretențioși clienți.

Importăm produse originale direct de la producători , distribuitori autorizați sau de la marile companii de comerț din Europa.

    Pe Mers.ro găsești nenumărate articole vestimentare, încălțăminte și accesorii de la branduri internaționale precum Adidas, Asics, Airwalk, Converse, Puma, Reebok, K-Swiss, Le Coq Sportif, Vision Street Wear, Keds , Farah , Under Armour, Umbro și lista continuă cu alte câteva zeci care te așteaptă pe tine să le descoperi.

    Produsele aflate pe stoc se pot expedia în cel mai scurt timp, majoritatea comenzilor livrându-se în 24-48 de ore de la primirea comenzii.

    Mers.ro oferă echipament tehnic și accesorii pentru sporturi outdoor : hiking, trekking , drumeție și camping, echipament și accesorii ski, snowboard și alte sporturi de iarnă, echipament tehnic pentru ciclism și alergare de la branduri de top:

      Trespass

      Berghaus

      DLX

      Extremities

      Nikwax

      Head

      CATerpillar

      MARU

   Și pentru că ne dorim să ținem legătura și să afli primul despre cele mai bune oferte, te încurajăm să te abonezi la newsletter. În plus, vei beneficia pentru prima comandă de o reducere de 10% din valoarea comenzii .