Cum Comand

  1. Pentru comenzi plasate pe website

                1.1.        Accesand www.mers.ro si folosind meniul din stanga, puteti naviga printre categoriile de produse si, de acolo, pe pagina individuala a fiecarui produs, veti vedea informatii detaliate (poze, culori, marimi si stocul disponibil).

                1.2.        Dupa ce va decideti asupra unui produs dorit, de pe pagina respectivului produs il puteti adauga in cos (cantitatea standard este de un produs) si sa apasati pe butonul “Adauga in cos”.

                1.3.        Dupa ce ati ales toate produsele si doriti sa plasati comanda, mergeti in “Cosul de Cumparaturi” – sectiune pe care o accesati din dreapta sus, dand click pe butonul corespunzator.

                1.4.        De acolo veti putea revedea si actualiza lista produselor adaugate in cos, precum si cantitatea pe care ati selectat-o.

                1.5.        Tot din Cosul de Cumparaturi veti decide si metoda prin care doriti sa fie livrate produsele. Urmatorul pas va fi cel legat de completarea detaliilor pentru facturare si livrare.

                1.6.        Dupa aceea apasati pe “Plaseaza comanda” pentru ultima confirmare pe care va trebui s-o faceti pentru a plasa comanda.

                1.7.        Daca ati optat pentru plata cu cardul, veti fi redirectionat pe pagina securizata unde va puteti introduce datele cardului

  1. Pentru comenzi plasate telefonic

                2.1.        Ne puteti contacta la numarul de telefon +40 764 877 700 in timpul programului de functionare

                2.2.        Ne comunicati datele despre produs, marime, culoare

                2.3.        Ne comunicati datele dumneavoastra cu caracter personal: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, numar de telefon si adresa de email*

                2.4.        Echipa www.mers.ro va plasa comanda in numele dumnevoastra

 

*Prin plasarea unei comenzi telefonice sunteti de acord cu termenii si conditiile  www.mers.ro