Returul produselor ce nu potrivesc sau din orice alt motiv se face in termenul de 30 zile prin email la office@mers.ro sau la nr de telefon 004 0364 144 176. 
Produsele trebuie sa ajunga in posesia noastra iar schimbul sau restituirea se va face in cel mai scurt timp posibil.
Costurile de retur vor fi suportate de catre client daca nu este specificat altfel in diferite promotii. 
Pentru a veni in ajutorul clientului oferim servicii de transport retur prin curierat incepand cu 16 lei.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile lucrătoare de la data comenzii (Art 4, litera b, din OG 120/2000).
Recomandam ca produsele sa se returneze avand etichetele originale și ambalajul original nedeteriorat. Vă rugăm ca la returnarea produselor să protejați ambalajul și produsele returnate cu o folie de hârtie suplimentară sau cu o folie de plastic.
Sunteți direct răspunzător pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizării lui într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile funcționării produselor.
În cazul în care constatăm că produsul are o valoare diminuată prin utilizare, lipsa ambalaj si etichete putem decide să returnăm parțial valoarea produselor si ne rezervam dreptul de a refuza produsele cu urme evidente de uzura.

Contact

Informatii de contact

* Campuri obligatorii