Despre Mers.ro

Cine suntem 

2011:Debut

      Povestea noastră începe în 2011 când un magazin de îmbrăcăminte și încălțăminte se transformă în depozit, devenind distribuitor de produse de marcă Genesis Fashion S.R.L. Am mărit echipa , am lărgit gama de produse și ne-am dezvoltat continuu. Suntem o echipă de oameni pasionați de natură si de sport care vă oferă cea mai bună consiliere posibilă și cea mai variată gamă de produse.

2012:Devenim reprezentatul Trespass  în România 

     În 2012 Genesis Fashion SRL devine reprezentatul Trespass în Romania, relație care ne-a dat impulsul necesar să creștem în toate domeniile și să ne dezvoltăm gama de produse și servicii oferite, să implementam structuri noi și noi metode management. Am mărit capacitatea de depozitare , am dezvotat metodele de livrare încercând să acoperim în cel mai scurt timp toate localitățile din România.

2014:Lansare site B2B - brandsdirect.ro

   În 2014 am intrat în mediul on-line cu situl brandsdirect.ro , site destinat distribuției și revânzătorilor clasici și online prin sistemul drop shiping. 

2017:Lansare Mers.ro  

    Am lansat situl Mers.ro în 2017 și dorim să devenim magazinul tău online preferat pentru că aici găsești produsele preferate: indiferent de opțiunile de stil și de bugetul de cumpărături. Întotdeuna vei descoperi pe Mers.ro ceva pentru tine sau pentru familia ta, un cadou, o recomandare pentru cunoștiințe. 
    Mers.ro este un concept pornit din pasiune și din dorința de a oferi servicii și produse de calitate pentru segmentul sport-fashion și outdoor și de a sprijini creșterea și dezvoltarea unei culturi și a unui mod de viață sănătos apreciind valorile și fumusețile naturii cu care este inzestrata țara noastră, promovand astfel sporturi și activitati în aer liber.  

2018: 10000 de colete livrate   

    Creșterea interesului și numărului de clienti atât în magazinul fizic dar mai ales online ne-a determinat să lansam în 2017 situl Mers.ro , destinat exclusiv persoanelor fizice cu o viziune nouă, indreptată catre satisfacerea nevoilor utilizatorul final al produselor. Pentru anul în curs ne-am stabiit o țintă de 10000 de comenzi livrate către clienți , suntem hotărâți nu doar să atingem targetul ci să il depășim până la sfârșitul anului.

Ce ne recomandă

     Suntem concentrați spre a livra excelență, pe Mers.ro vei găsi cele mai variate si interesante produse, cele mai profesionale servicii, produse de înaltă calitate, precum și consultanță în alegerea și folosirea lor. Cu o experință de peste 8 ani în vânzări folosim informațiile acumulate și "retele" găsite, precum și multă grijă pentru nevoile clienților pentru a oferi o experintă de cumpărare cât mai profesionala. Toate produsele noastre sunt ambalate și livrate cu onestitate, profesionalism, calitate și respect.

     Suntem orientați în totalitate către client și ne străduim să împlinim toate așteptările partenerilor nostri, încercând chiar să le depasim pe cele ale clientilor finali, care se bucura de beneficiile produselor livrate de Mers.ro . Ne place să credem că suntem mai mult decât un alt business în industria vânzărilor online – dorim să devenim sursa preferată de îmbracaminte, încaltaminte și accesorii sport și outdoor.

Viziunea noastră

   Suntem ghidați în activitatea noastră de nevoia unei ținute complete, de capriciile schimbătoare ale modei,urmărind tendințele actuale și spiritul practic al clienților noștri. Mizăm pe aspect, o imagine impecabilă obținută fără mult efort dar și pe funcționalitate și confort maxim pentru produsele dedicate activităților sportive.
Știm că imaginea este la fel de importantă ca și funcționalitatea chiar și când vine vorba de sport , piesele funcționale pe care le apreciezi pentru calitate, detalii tehnice și pentru confortul pe care ți-l oferă în purtare , împlinesc totodată și sensibilitatea pentru tendințele fashion iar ținutele vor aduce aprecierea celor apropiați.
     Credem cu tărie că produsele originale și de calitate trebuie să fie accesibile și de aceea pe situl  Mers.ro încercam să oferim cel mai raport calitate preț pentru brandurilor pe care le comercializăm. Garantăm originalitatea si calitatea produselor comercializate. Ne adaptăm în permanență pieței și schimbărilor, investim in oameni, servicii, legăm parteneriate cu persoane și companii competente în dorințta de a deveni prima optiune a clienților noștrii în materie de cumpărături on-line.
     Dorim să devenim si să ramanem prieteni, de aceea te încurajăm să te abonezi la newsletter ca să fii la curent cu noutățile apărute pe Mers.ro și să beneficiezi primul de promoțiile noastre. 
     Dacă abonezi la newsletter vei beneficia pentru prima comandă de o reducere  de 10% din valoarea comenzii .

Produsele noastre

   Dorim să oferim un sistem care să te convingă, datorită produselor regăsite în oferta noastră, calitatea premium a serviciilor oferite , brand-urile care se regasesc in portofoliul nostru au fost atent selectate. Ne mândrim cu faptul că au trecut testele noastre de exigență, satisfăcând nevoile celor mai pretentioși clienți. Importăm produse originale direct de la producători , distribuitori autorizați sau de la marile companii de comerț din Europa, toate produsele sunt originale , în ambalejele originale.
    Pe Mers.ro găsești nenumărate articole vestimentare, încaltaminte și accesorii de la branduri internaționale precum Adidas, Asics, Airwalk, Converse, Puma, Reebok, K-Swiss, Le Coq Sportif, Vision Street Wear, Keds , Farah , Under Armour, Umbro și lista continuă cu alte câteva zeci care te așteaptă pe tine să le descoperi.
    Produsele se află în stocull propriu , în depozit si se pot expedia în cel mai scurt timp , majoritatea comenzilor se livrează în 24-48 de ore de la lansare.
    Mers.ro oferă echipament tehnic și accesorii pentru sporturi outdoor : hiking, trekking , drumeții și camping, echipament și accesorii ski, snowboard și alte sporturi de iarnă, echipament tehnic pentru ciclism și alergare de la branduri de top: 


Valorile noastre

   Noi credem că succesul se clădeste pe valori oneste, respect și standarde înalte. Oferim produse și servicii de calitate fără compromisuri.
Incurajăm creativitatea și exprimarea personală a fiecărei persoane. Poți să te reinventezi sau poți să te descoperi în ținutele oferite de Mers.ro.

Echipa noastră - Management - Vânzări


Chifor Ioan Alex Chifor Alex Ioan
Co-fondator 

Alex este omul din spatele ideii , "the man with the plan" mereu obsedat de perfectionare  și excelență. 

 ~ The best is yet to come ~ 

Daniel Stan Daniel Stan
Co-fondator, Director general

Daniel - omul conexiunilor , face treaba să meargă ca pe roate.

~Nimic nu este imposibil pentru cel ce vrea~

Lucian Bote Lucian-Teodor Bote
Operatiuni, Suport clienti

Lucian , peste 10 ani experiență - vânzări , suport clienți, marketing și warehouse management.

~ ” Daca nu ai grija de clientii tai, o va face concurenta ta” Bob Hooey ~

magazin online de încălțăminte și îmbrăcăminte sport și outdoor

DETALII COMPANIE:

GENESIS FASHION SRL

Sediu social :  Nima nr. 23 , jud. Cluj

RC : J12/1817/2011

CIF : RO28841011

Cont bancar : RO55BTRL05201201T93337XX

Banca Transilvania

DEPOZIT

Str. 1 Mai , Nr. 101 B , Loc. Dej , Jud. Cluj

Tel. : 0364144176

Fax : 0342819847